Casute din lemn de la Rexal

Casute din lemn

Casute din lemn de la Rexal

Fie că avem de-a face cu o nevoia de spatiu de stocare in curte, ca dorim să avem spațiul nostru, separat de casa în care locuim… sau doar o casuta pe un teren unde ne putem petrece sfarsitul de saptamana, ne gândim la căsuțe din lemn. Sunt o alternativă ideală pentru orice beneficiază de o grădină generoasă.

Indiferent de destinația aleasă pentru căsuțele din lemn, acestea reprezintă o achiziție ce trebuie planificată cu mare atenție. Sunt mai multe elemente care determină tipul de căsuță potrivit. Primul pas, cel mai important, este să alegem scopul acesteia: magazie, depozit, loc de joacă pentru cei mici, spațiu în care să putem să ne retragem și să petrecem timp cu noi înșine sau pur și simplu un loc unde hobby-urile noastre să prindă contur și viață.

Tipuri de casute din lemn

Suprafața căsuței din lemn va fi determinată de scopul pe care aceasta îl va avea. Tot așa va fi determinată și arhitectura sa. În cazul în care doriți să aveți un loc unde să vă retrageți, atunci, de exemplu, va fi nevoie de mai multă luminozitate decât dacă ar fi o simplă magazie, fiind nevoie de o casuta din lemn pentru gradina. Cu certitudine, o singură fereastră nu va fi suficienta în acest caz.

De asemenea, dacă dorim să folosim căsuța ca o mica magazie din lemn, atunci va fi necesar să ne asigurăm că există spațiu de acces suficient pentru materialele sau uneltele pe care dorim să le depozitam. Astfel, cu siguranță va fi necesară ori o ușă de acces mai mare, ori chiar două uși, pentru a facilita accesul dumneavoastră și al materialelor.

Sau poate ne este suficienta o mica magazie de unelte de gradina sau de constructii.

În cazul în care destinația căsuței va fi aceea de casuta de copii pentru cei mici, atunci va fi necesar să ne asigurăm că luăm măsuri de siguranță suplimentare, pentru ca aceștia să se poată juca în liniște și siguranță.

Prețul unei căsuțe variază în funcție de dimensiunea ei, de accesoriile cu care aceasta este livrată. De exemplu, o ofertă variată de modele, de accesorii și de prețuri putem găsi la cei de la Rexal Accent SRL.

Așadar, v-ați decis? Veți adopta un nou hobby? Veți alege să vă retrageți câteva momente undeva pentru a vă relaxa? Odată ce ați ales scopul, alegerea unei căsuțe de lemn va fi și mai ușoară.

Author: Admin