Publicitate

Site-ul cautunmester.ro este tintit foarte exact pe domeniul micilor lucrari de constructii, renovari si reparatii la domiciliu sau la firma, in general in domeniul constructiilor si amenajarilor, publicul (vizitatorii site-ului) fiind format exclusiv din meseriasi si persoane aflate in cautarea unui meserias. Ambele categorii, fiind in cautarea materialelor (de constructii in general), fac din acest portal locul perfect pentru afisarea reclamelor din acest domeniu.

Desi este foarte tanar, numarul de vizitatori creste semnificativ de la o luna la alta si, pe masura ce numarul meseriasilor inscrisi creste, creste in continuare si numarul de vizitatori.

Numarul de sesiuni vizibil in dreapta-jos pe site (statistica preluata automat din Google Analytics) se refera la numarul de vizite, fiecare vizita avand in medie 2,5 afisari de pagini. Implicit, pentru a calcula cu aproximatie numarul de afisari ale unui banner in ultimele 30 de zile, se inmulteste numarul de vizite (sesiuni) cu 2,5.

Oferta de publicitate este valabila numai pentru entitati cu sediul in Romania, preturile fiind in continua crestere, in functie de numarul de vizitatori pe site.

Banner-e

Contractand un banner pentru o perioada mai lunga (maxim un an cu posibilitatea de prelungire ulterior), aveti avantajul pastrarii pretului de la contractare chiar daca ulterior numarul de vizitatori creste foarte mult pana la finalul perioadei contractate.

Sunt disponibile 4 pozitii pentru afisarea banner-elor, acestea aparand in toate paginile:

  • in antet – 728×90 pxls
  • sub meniu – 728×90 pxls
  • in subsol – 728×90 pxls
  • in dreapta – 250×180 pxls (pretul creste proportional in cazul inaltimilor mai mari ale banner-ului)

Pret: 100 lei lunar, cu mentiunea, din nou: contractand un banner pentru o perioada mai lunga (maxim un an cu posibilitatea de prelungire ulterior), aveti avantajul pastrarii pretului de la contractare chiar daca ulterior numarul de vizitatori creste foarte mult pana la finalul perioadei contractate.

Articole

Articolele promotionale cu link “do follow” pe cuvintele cheie dorite, desi sunt mai putin vizibile pe site, au doua mari avantaje:

  • imbunatatesc semnificativ pozitia site-ului de destinatie a link-urilor in motoarele de cautare pentru cuvintele cheie pe care s-a pus link
  • articolele vor ramane pe acest site pe toata durata lui de viata

Continutul articolului (text si maxim o poza) trebuie trimis catre noi exact asa cum va fi afisat pe site.

Sunt acceptate NUMAI articole din domeniul serviciilor si materialelor de constructii si reparatii.

Pret: 400 lei/articol.

Comanda spatiu publicitar

Pentru a comanda una dintre cele doua variante de publicitate, va invitam sa folositi urmatoarele date de contact:

  • e-mail: contact@cautunmester.ro
  • telefon: 0747.081.891