Baia Sprie

Meseriasi Baia Sprie, la care poti apela pentru diverse lucrari acasa sau la firma. Recomandarea noastra este sa NU alegi varianta cea mai ieftina, atunci cand calitatea, seriozitatea si timpul de executie sunt importante.
Esti meserias? Inscrie-te si tu in categoria/categoriile si locatia/locatiile dorite, pentru a fi usor de gasit de catre clientii care te cauta online.

Bota Ioan Sebastian

Electro Sebastian firma specializata in instalatii electrice efectuam lucrari la case,apartamente,blocuri, pensiuni, hale, birouri, etc. Prestam urmatoarele servicii: - interventii si reparatii instalatii electrice - montaj corpuri de iluminat: lampi, aplice, neoane, lampi cu senzor de miscare - montaj-inlocuire tablou electric cu sigurante automate - montaj-inlocuire siguranta diferentiala generala - montaj-inlocuire-circuit nou pentru ventilator baii - montaj-inlocuire prize si intrerupatoare - montaj-inlocuire-circuit nou pentru banda led,lumini ambientale - circuite pentru prize TV si Internet - extindere circuite electrice suplimentare direct din tablou pe siguranta individuala pentru bucatarie, aer conditionat,centrala termica,plita,cuptor electric,masina de spalat - instalatii de impamantare - instalatii de...

 Electricieni /  Baia Sprie / 92 vizualizari