Constanta

Meseriasi Constanta, la care poti apela pentru diverse lucrari acasa sau la firma. Recomandarea noastra este sa NU alegi varianta cea mai ieftina, atunci cand calitatea, seriozitatea si timpul de executie sunt importante.
Esti meserias? Inscrie-te si tu in categoria/categoriile si locatia/locatiile dorite, pentru a fi usor de gasit de catre clientii care te cauta online.

Olteanu Cristian

Sunt un meseriaș ce lucrez particular, impreuna cu echipa,in domeniul constructilor. Am o experienta de aproape 20 ani in acest domeniu si lucrez ca expert interioare pe raza judetului Constanta....

 Faiantari /  Constanta / 144 vizualizari

Coco Loco

Executam placări cu faianta,gresie,travertin,granit,rigips,Glet,lavabil,stuco,San Marco, etc. Experienta de 11 ani în domeniu. Mai multe detalii la tel 0734 564 574 Mișu.

 Faiantari /  Constanta / 144 vizualizari

Coco Loco

Executam placări cu faianta,gresie,travertin,granit, Glet,lavabil,stuco,San Marco, rigips,parchet etc. Preturile se fac la lucrarea respectiva. Seriozitate și profesionalism.  0734 564 574 Mișu.

 Faiantari /  Constanta / 140 vizualizari

Parfeni Silviu

Firma de constructii executa lucrari de interior si exterior , precum : regips, glet, lavabil, gresie, faianta, parchet, instalatii electrice, izolatii cu vata bazaltica/polistiren, reamenajari fatade, hidroizolatii, case la rosu/cheie,...

 Faiantari /  Constanta / 167 vizualizari

Parfeni Silviu

Executam lucrari constructii, interioare si exterioare

 Mesteri placari gips carton /  Constanta / 149 vizualizari

Echipa

Popular 

Daniel Dan

Echipa finisaje inr ext constructii de Jos la rosu sau la cheie

 Zugravi /  Constanta / 152 vizualizari

Coco Loco

Execut lucrări de montaj gresie,faianta,travertin,rigips,Glet,lavabil,instalații sanitare etc. Detalii la nr de tel 0734 564 574 Mișu.

 Faiantari /  Constanta / 176 vizualizari

Coco Loco

Experienta de 11 ani în amenajari interioare-exterioare execut placare faianta,gresie,rigips,zugrăveli,Glet,lavabil,travertin,instalații sanitare etc. Pt detalii de preturi și lucrări, contactați nr de tel 0734 564 574 Mișu.

 Faiantari /  Constanta / 192 vizualizari

Coco Loco

Execut lucrări de montare faianta,gresie,travertin, Glet, lavabil, rigips, instalații sanitare etc. Pt mai multe detalii despre lucrări și lista de preturi contactați nr de tel 0734 564 574 Mișu

 Faiantari /  Constanta / 325 vizualizari

Page 1 of 5