Timis

Meseriasi Timis, la care poti apela pentru diverse lucrari acasa sau la firma. Recomandarea noastra este sa NU alegi varianta cea mai ieftina, atunci cand calitatea, seriozitatea si timpul de executie sunt importante.
Esti meserias? Inscrie-te si tu in categoria/categoriile si locatia/locatiile dorite, pentru a fi usor de gasit de catre clientii care te cauta online.

Pavel Pelea

Execut si creez piese - mobilier de gradina, terase, interior si exterior cu un design foarte aspectuos, unicate sau reinterpretari, executate in lemn, create dupa viziunea clientului sau modele diverse....

 Tamplari /  Timisoara / 21 vizualizari

Frunza Vlad

Echipa cu experienta, realizam finisaje de calitate in jud. Timis: Gresie, faianta, parchet, gips-carton, glet, zugraveli.

 Faiantari /  Timisoara / 43 vizualizari

Frunza Vlad

Echipa cu experienta, realizam constructii la rosu si la gata in jud. Timis, precum si consolidari constructii vechi: subzidiri, camasuiri, torcretari.

 Zidari /  Timisoara / 46 vizualizari

Frunza Vlad

Echipa cu experienta, realizam finisaje interioare si exterioare. Detinem portofoliu de lucrari. Renovam fatade istorice.

 Zugravi /  Timisoara / 35 vizualizari

Frunza Vlad

Echipa cu experienta, realizam montaje de sisteme gips-carton, glet, zugraveli si alte finisaje.

 Mesteri placari gips carton /  Timisoara / 51 vizualizari

Timisoara depozit piatra naturala

Oferim servicii de montaj in domeniul pietrei naturala.Oferim servicii de montaj pentru scari,pervaze, capace blaturi.

 Faiantari /  Timisoara / 36 vizualizari

rocas decor

Depozit de piatra naturala va punem la dispozitie o gama larga de modele de piatra decorativa pentru placarea gardului. Intr-o varietate mare de nunate si dimensiuni, stocurile sunt disponibile imediat....

 Montatori porti si garduri /  Timisoara / 77 vizualizari

rocas decor

Depozit de piatra naturala comercializam marmura Carrara 61x30.5x1 mat. Marmura Carrara este o marmura eleganta alba, cu venatura deosebita pe nunate de gri care ofera o imagime unica. Asiguram transport...

 Gradinari /  Timisoara / 89 vizualizari

Ladar Marius Iuliu

Rocas Decor Timisoara, vinde din stoc marmura Carrara mat, dimensiuni 61x30.5x1cm. Pret 184 lei tva inclus/mp

 Faiantari /  Timisoara / 64 vizualizari

Pagina 1 din 4