Cluj-Napoca

Meseriasi Cluj-Napoca, la care poti apela pentru diverse lucrari acasa sau la firma. Recomandarea noastra este sa NU alegi varianta cea mai ieftina, atunci cand calitatea, seriozitatea si timpul de executie sunt importante.
Esti meserias? Inscrie-te si tu in categoria/categoriile si locatia/locatiile dorite, pentru a fi usor de gasit de catre clientii care te cauta online.

Simionca Marius

Firma , executam finisaje interioare : glet, rigips, gresie-faianta  , zugraveli, parchet.

 Zugravi /  Cluj-Napoca / 10 vizualizari

Felfalusi Arpad

Amenajari interioare in Cluj-Napoca

 Zugravi /  Cluj-Napoca / 17 vizualizari

expanding qub

Firma serioasă oferim servicii de amenajări interioare și exterioare, instalații electrice, sanitare și de gaz,gresie /faianta,travertin, Mozaic , zugrăveli , construcții șeminee, constructii de la a /z

 Zugravi /  Cluj-Napoca / 53 vizualizari

Marza Dorin

Execut instalați electrice de orice tip , la case, vile, blocuri, apartamente ,

 Electricieni /  Cluj-Napoca / 45 vizualizari

Daniel Maister

Echipa de profesionisti executam orice fel de acoperise mansardări, modificări, renovări, consultări gratuite

 Dulgheri /  Cluj-Napoca / 94 vizualizari

Gradinar Cluj

Caliate superioara, rapiditate maxima in executie, tarife decente comparativ cu munca prestata. Scule profesionale Husqvarna.

 Gradinari /  Cluj-Napoca / 73 vizualizari

Sot Ioan

Firma realizam renovari case apartamente.tincuiala gleturi zugraveli gresie si faianta parchet montat usi rigips etc.

 Zidari /  Cluj-Napoca / 105 vizualizari

Bota Ioan Sebastian

Firma specializată în instalații electrice efectuam instalații electrice la case, apartamente, reparații, înlocuirea tabloului electric, montaj prize intrerupatoare, spoturi ,candelabre,banda led etc. Daca este cazul ofer ganantie si factura.

 Electricieni /  Cluj-Napoca / 107 vizualizari

Bota Ioan Sebastian

Sc Electro Sebastian Srl firma specializata in instalatii electrice efectuam lucrari la case,apartamente,blocuri, pensiuni, hale, birouri, etc. Prestam urmatoarele servicii: - interventii si reparatii instalatii electrice - montaj corpuri de iluminat: lampi, aplice, neoane, lampi cu senzor de miscare - montaj-inlocuire tablou electric cu sigurante automate - montaj-inlocuire siguranta diferentiala generala - montaj-inlocuire-circuit nou pentru ventilator baii - montaj-inlocuire prize si intrerupatoare - montaj-inlocuire-circuit nou pentru banda led,lumini ambientale - circuite pentru prize TV si Internet - extindere circuite electrice suplimentare direct din tablou pe siguranta individuala pentru bucatarie, aer conditionat,centrala termica,plita,cuptor electric,masina de spalat - instalatii de impamantare -...

 Electricieni /  Cluj-Napoca / 179 vizualizari

Pagina 1 din 2