Cluj-Napoca

Meseriasi Cluj-Napoca, la care poti apela pentru diverse lucrari acasa sau la firma. Recomandarea noastra este sa NU alegi varianta cea mai ieftina, atunci cand calitatea, seriozitatea si timpul de executie sunt importante.
Esti meserias? Inscrie-te si tu in categoria/categoriile si locatia/locatiile dorite, pentru a fi usor de gasit de catre clientii care te cauta online.

Cristurean Petrica

- Electrician autorizat cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. - Execut instalati electrice de la A la Z pentru case, apartamente, curte, gradina la preturi avantajoase. -...

 Electricieni /  Cluj-Napoca / 26 vizualizari

Chis Valentin

Executăm Acoperișuri Reparații montaj acoperisuri dulgheri mansardari hidroizolati bituminoase cabane foisoare Tabla cutata tabla falsuita si multe alte accesorii parazapezi dolii coame jgheaburi executam si reparati urgente pentru mai multe...

 Dulgheri /  Cluj-Napoca / 48 vizualizari

sandor Menyhart

Montez Obiecte sanitare pe pozitii,schimb Robineti,Mici reparatii Rezervoare W.C. Montaj Oclinzi,Corpuri Mobila Sanitare.

 Instalatori apa/canalizare /  Cluj-Napoca / 49 vizualizari

sandor Menyhart

Execut instalatii noi electrice, Reparatii, Montaj aparataj, Montaj Corpuri il., schimb tablouri electrice, iluminat arhitectural.

 Electricieni /  Cluj-Napoca / 50 vizualizari

Decor Rocas

Mozaic din piatra naturala diverse dimensiuni si modele.

 Faiantari /  Cluj-Napoca / 33 vizualizari

Decor Rocas

Granit Steel Grey Lucios / Periat Realizam piese personalizate: - Blaturi bucatarie - Insule / peninsule bucatarie - Backsplash bucatarie - Trepte - Contratrepte - Glafuri / pervaze Din Granit...

 Faiantari /  Cluj-Napoca / 33 vizualizari

Muresan Catalin

Executam lucrari de rigips, NUMAI DE CALITATE SI CONFORME CU STANDARDELE PRODUCATORULUI KNAUF! In Cluj-Napoca si imprejurimi!

 Mesteri placari gips carton /  Cluj-Napoca / 38 vizualizari

Tamas Balazs

Firma, executam lucrari de montare tigla ceramica, metalica, dulgherie, reparatii si intretinere acoperisuri jgheaburi si burlane.

 Dulgheri /  Cluj-Napoca / 52 vizualizari

Victor Tamas

Efectuez lucrari de amenajari interioare, dupa cum urmeaza:  gleturi, zugraveli, montaj faianta, gresie, piatra, marmura, instalatii electrice, parchet laminat, precum si altele. Experienta peste 25 de ani in domeniu.  Serios...

 Zugravi /  Cluj-Napoca / 72 vizualizari

Pagina 1 din 5