Ploiesti

Meseriasi Ploiesti, la care poti apela pentru diverse lucrari acasa sau la firma. Recomandarea noastra este sa NU alegi varianta cea mai ieftina, atunci cand calitatea, seriozitatea si timpul de executie sunt importante.
Esti meserias? Inscrie-te si tu in categoria/categoriile si locatia/locatiile dorite, pentru a fi usor de gasit de catre clientii care te cauta online.

Pirvulescu Gabriel

Echipa dinamica executam instalatii electrice si sanitare preturi decente. Suntem la un apel distanta Incearca

 Electricieni /  Ploiesti / 44 vizualizari

Militaru Mihai

Realizăm case de la rosu, amenajam clădiri, renovam, menținem mentenanță

 Mesteri placari gips carton /  Ploiesti / 81 vizualizari

CONSTANTIN IOANA

DVK Granite este o companie de marmura si granit cu o abordare flexibila pentru a satisface cerintele dumneavoastra. Oferim solutii artizanale bazate pe nevoile clientului. Pe piata, suntem recunoscuti ca cel mai bun producator, furnizor si exportator de granit si marmura. Suntem exportatorii de materii prime din carierele in care am intrat in asociere din anul 2016  . Experienta noastra inegalabila sustinuta de tehnologie si expertiza ne-a ajutat sa dobandim unicitate si perfectiune de-a lungul anilor. Piatra noastra este de o calitate exceptionala si infrumuseteaza  printr-un aspect  nou  imprejurimile. Este recomandata  atat in interior cat  si  in exterior.Putem prelucra materialul in incinta fabrici noastre deoarece avem in dotare utilaje industriale cu apa, de lustruit, de taiat drept, pe rotund si de facut canturi. Fabrica este amplasata pe malul lacului Tancabesti, strada Pescarilor nr 2 Suntem distribuitori direct din cariera ceea ce ne permite sa avem cele mai bune preturi din Uniunea Europeana . Ce oferim ? DVK Granite va ajuta sa amenajati orice spatiu intr-un mod rafinat si practic. Oferim marmura, granit, travertine,piatra naturala  si onix intr-o mare varietate de culori si venaturi. Materialele sunt aduse pentru dumneavoastra de pe intreg mapamondul. Importam doar piatra de calitate premium si o vindem la cele mai accesibile preturi de pe piata.Daca doriti materiale industriale ne contactati si va importam la cel mai convenabil pret . Pentru mai multe informatii despre preturi si conditii de livrare va rugam sa vizitati site-ul nostru http://www.dvkmarmuragranit.com/ www.dvkgranite.com sau sa cereti informatii la 0728 786 108 Ioana Constantin Facebook ; DVK GRANITE ROMANIA

 Faiantari /  Ploiesti / 59 vizualizari