MARMURA GRANIT TRAVERTIN ONIX PIATRA NATURALA

Popular 

 Faiantari / Postat acum 5 ani de CONSTANTIN IOANA / 540 vizualizari

DVK Granite este o companie de marmura si granit cu o abordare flexibila pentru a satisface cerintele dumneavoastra. Oferim solutii artizanale bazate pe nevoile clientului.

Pe piata, suntem recunoscuti ca cel mai bun producator, furnizor si exportator de granit si marmura. Suntem exportatorii de materii prime din carierele in care am intrat in asociere din anul 2016  . Experienta noastra inegalabila sustinuta de tehnologie si expertiza ne-a ajutat sa dobandim unicitate si perfectiune de-a lungul anilor.

Piatra noastra este de o calitate exceptionala si infrumuseteaza  printr-un aspect  nou  imprejurimile. Este recomandata  atat in interior cat  si  in exterior.Putem prelucra materialul in incinta fabrici noastre deoarece avem in dotare utilaje industriale cu apa, de lustruit, de taiat drept, pe rotund si de facut canturi.

Fabrica este amplasata pe malul lacului Tancabesti, strada Pescarilor nr 2

Suntem distribuitori direct din cariera ceea ce ne permite sa avem cele mai bune preturi din Uniunea Europeana .

Ce oferim ?

DVK Granite va ajuta sa amenajati orice spatiu intr-un mod rafinat si practic. Oferim marmura, granit, travertine,piatra naturala  si onix intr-o mare varietate de culori si venaturi. Materialele sunt aduse pentru dumneavoastra de pe intreg mapamondul.

Importam doar piatra de calitate premium si o vindem la cele mai accesibile preturi de pe piata.Daca doriti materiale industriale ne contactati si va importam la cel mai convenabil pret .

Pentru mai multe informatii despre preturi si conditii de livrare va rugam sa vizitati site-ul nostru

http://www.dvkmarmuragranit.com/

www.dvkgranite.com

sau sa cereti informatii la 0728 786 108 Ioana Constantin

Facebook ; DVK GRANITE ROMANIA

  • ID anunt: 624
Date de contact

http://www.dvkgranite.com/Vaslui,Vaslui,3000 Arata nr. de telefon ***** http://www.dvkgranite.com

Author: CONSTANTIN IOANA