Trepte pentru scari din marmura, granit ,travertin

Popular 

 Faiantari / Postat acum 3 ani de Pupaza Mihaela / 965 vizualizari

Firma specializata, executam la comanda trepte din marmura,granit sau travertin pentru exterior si interior de la 120 Ron/ml (set treapta/contra) . Pretul difera in functie de modelul ales.

Rocas Decor producator si importator de marmura si granit detine depozite de piatra naturala in Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, granit, placaj travertin, ardezie multicolora si andezit fiamat. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem  lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart.

Prelucram la cerere pervaze pentru ferestre, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte din marmura, glafuri de granit pentru interior si exterior. Executam orice alta solicitare si prelucram rapid. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret pentru trepte din granit si marmura in Romania.

Termen de executie in termen scurt de 4-5 zile. Livrarea in toata tara in maxim de 48 de ore. Stocuri permanente de lastre mari din care debitam dupa dimensiunile clientului.

  • ID anunt: 2986
Date de contact

STR CAMPINA, NR 62Cluj-Napoca,Cluj,400290 Arata nr. de telefon *****

Author: Pupaza Mihaela