Zugrav, gresie, glet, rigips

Popular 

 Zugravi / Postat acum 1 an de Ionel Pop / 159 vizualizari

Acest anunt se adreseaza celor care cauta calitatea in munca, comunicare buna cu meseriasul, punctualitate si seriozitate drept pentru care preturile nu sunt mici.

Execut urmatoarele faze de lucru

– glet pereti, – reparati pereti – amorsat – zugraveli lavabile si decorative – tapet – sipca colt tavan din polistiren – gresie si faianta – glafuri si pervaze – structura metalica rigips – montat rigips – confectionat grinzi false din rigips – parchet laminat si stratificat + plinta si accesori – sapa autonivelanta – hidroizolatie la bai si sub parchet – termoizolatie cu vata la mansarde si plafoane – termoizolatie cu polistiren – Monta usi de interior din lemn sau mdf.

Echipa formata din maxim doi oameni cu 16 ani experienta ( nu lucram cu mai multi oameni in echipa pentru ca ar creste stresul si disconfortul clientului cand se vede cu multi meseriasi in casa si pretul manoperei sar dupla chiar si tripla.)

Procedura de lucru pentru clienti:

Tarif deplasare la locatie pentru masuratori si oferta – 50 lei ( daca se va prelua lucrarea pentru a fi executata, acesti bani se vor scadea din totalul manoperei) Dupa acceptarea ofertei si primirea unui avans de 200 lei din lucrare pentru progamarea lucrari se intocmeste necesarul de materiale si se trimite clientului pe watapp, (acest avans se va scadea din totalul manoperei). NU OFER necesar de materiale fara avans. Daca tu sau meseriasul tau pe care lai ales nu stie sa faca un necesar de materiale atunci nu spera ca o sa iasa lucru bine facut. Telefon contact. 0721458147

  • ID anunt: 3809
Date de contact

Arad,Arad Arata nr. de telefon *****

Author: Ionel Pop