Tamplari

Tamplari la care poti apela pentru diverse lucrari acasa sau la firma.

Va recomandam sa nu alegeti pretul cel mai mic, atunci cand calitatea si timpul de executie sunt importante.

Esti tamplar? Inscrie-te si tu, pentru a fi mai usor de gasit de catre clientii care te cauta pe net.

Fofiu Beniamin

Va punem la dispozitie o gama variata, de produse din lemn masiv, atat de exterior cat si de interior.  Doar la comanda! Incercam sa excelam prin calitatea produselor noastre. Pentru portofoliu sau mai multe detali, nu ezitati sa ne contactati! Contact: Beniamin. 0726870413 

 Tamplari /  Timisoara / 78 vizualizari

Sultana Simon

Tâmplărie PVC cu geam termopan si usi Exterior. Rulouri aluminiu exterior. Rulouri interioare panza. Plase insecte pe balama , tip rulou si plissee.

 Tamplari /  Zalau / 663 vizualizari

Urdea Adrian

Tamplarie din PVC -Al cu geam termopan ( de interior si exterior) O gama variata de culori ( alb,stejar, auriu ,maro,mahon cu sticla transparenta sau colorata) Usi ,geamuri,culisante din aluminiu,inchis balcoane si terase,plase tantari,pervaze interioare si exterioare. Rulouri interioare/exterioare Jaluzele Verticale Preturile pot fi negociate in functie de cantitatiile comandate. Garantie 10 ani pt profile si 5 ani pt sticla. Relatii la tel :0730434471 sau 0721972308 Lucram pe următoarele județe: Ialomița, Brăila ,Bucuresti, ILFOV , Călărași, Constanța, TULCEA . Transportul si Montajul gratuit pentru județele de mai sus.

 Tamplari /  Slobozia / 683 vizualizari

Iulian

Executam usi de interior si exterior apartamente,case din lemn cu sau fara imbracare de spalet.Pretul se calculeaza pe fiecare comanda in parte. Executam mese,masute, tabureti bucatarie,scaune din lemn masiv, bancute pentru copii si adulti.

 Tamplari /  Sebes / 359 vizualizari